• Rojongan panggero 0516-87351117

Tentang Kami

Urang fokus dina borongan sutra, rayon awi jeung item katun. Paling produk urang geus ditangtukeun " OEKO - Tex standar 100 " sertipikat pikeun ékologi tékstil, guaranteeing aranjeunna bebas tina rereged ngabahayakeun sarta ramah pikeun lingkunganana bersih tur sehat.

KINGGOAL  geus specializing dina bantal impeccably stylish na dirancang beautifully, duvets, blankets, throws, sarta coverings ranjang pinuh ti pillowcases mun cadar jeung duvet nyertakeun pikeun leuwih 20 taun. 

Produk Tembongkeun-Sutra produk

Sutra parabot keur sare Siapkeun

sutra Pillowcase

Sutra iinditan Atur

sutra Quilt

sutra Bantal

Sutra Lambaran dipasangan

sutra simbut

sutra Sleepwear

Katun parabot keur sare Siapkeun