• Dhukungan telpon 0516-87351117

Babagan awake dhewe

We fokus ing barang saka sutra, rayon pring lan item katun. Paling produk kita wis dijupuk " OEKO - Tex STANDARD 100 " certificate kanggo ékologi textile, njamin lagi free saka rereged mbebayani lan ramah lingkungan resik lan sehat.

KINGGOAL  wis spesialisasine ing bantal impeccably gayane lan dirancang apik, Duvets, selimut, mbalang, lan Tutupéng amben lengkap saka pillowcases kanggo sheets lan duvet isine luwih saka 20 taun. 

Products Show-Silk Products

Silk Bedding Set

Silk pillowcase

Silk lelungan Setel

Silk Quilt

Silk Pillow

Silk Sheet Dog

Silk Blanket

Silk Sleepwear

Cotton Bedding Set